Werkwijze en Tarieven Loveshoot


Werkwijze

Willen jullie graag een pre-wedding shoot? Kijk dan eerst even op mijn pagina trouwfotografie, aangezien deze shoot ALTUJD gratis is bij al mijn trouwpakketten! Zo leren wij elkaar nog beter kennen voor jullie trouwdag. 

Als jullie deze fotoshoot los willen boeken, kan dat natuurlijk ook. Want wat is er nou leuker dan jullie liefde vieren?
Op de dag van de fotoshoot vinden jullie het misschien spannend om voor de camera te staan, maar je zult zien dat dit na de eerste paar minuten verdwijnt.
Ik zal jullie niet in de camera laten staren maar laat jullie in het moment plezier hebben en ontspannen met elkaar bezig zijn, dan ontstaan de mooie plaatjes vanzelf! 

Afhankelijk van jullie gekozen pakket kunnen we de Loveshoot op 1 of meerdere mooie locaties plannen. wellicht op de plek waar jullie elkaar ontmoet hebben, of een andere locatie die betekenis heeft voor jullie?


Tarieven


Pakket A

349,-

1-2 uur fotografie
Minimaal 50 bewerkte foto's in HR
Eigen luxe online gallery
Mini Album 20 x 15, leer of linnen
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Pakket B

265,-

1 uur fotografie
15 bewerkte foto's in HR
Eigen luxe online gallery
Harmonicaboekje 10 x 10 cm met 12 foto's
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Pakket C

195,-

30 min fotografie
5 bewerkte foto's in HR
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Overige informatie en Voorwaarden

- Album voor alle lifestyle sessies verkrijgbaar vanaf 75,- Klik hier voor meer informatie

- Een aanbetaling van 50% is vereist om de fotosessie definitief te reserveren. Voor het resterende bedrag ontvangt u 14 dagen voor de fotosessie een aparte factuur. 
Let op: Indien de fotosessie binnen 4 weken voorafgaande aan de dag van de shoot wordt geboekt, wordt het gehele bedrag bij boeking in rekening gebracht.
- Bij aankoop van een cadeaubon wordt het gehele bedrag ter waarde van de bon in rekening gebracht alvorens deze wordt opgestuurd
- Bij boeking van een fotosessie gaat u automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden
- Foto's worden binnen maximaal 2 weken na de fotosessie digitaal geleverd geleverd in jullie online gallery (Pakket A & B) of via WeTransfer (pakket C)
- Reiskosten binnen 20 km vanuit Nuth inbegrepen, daarna 0,40 ct per km