Werkwijze en Tarieven Cake Smash


Werkwijze

Hieperdepiep hoera! 
Jullie kindje wordt al 1 jaar! Het is een cliche, maar wat vliegt dat eerste jaar toch voorbij. Van klein en pasgeboren naar vrolijke dreumes met waarschijnlijk al een eigen willetje. Een leeftijd waarin ze steeds meer de wereld gaan ontdekken en jullie misschien soms de tijd even stil zouden willen zetten. 

Zoete snoetjes en plakkerige handjes
Een cake smash shoot is de perfecte manier om deze mijlpaal samen te vieren en vooral ook gewoon heel erg leuk om te doen!
Nadat we eerst wat foto's van jullie kindje in de feestkleding hebben gemaakt (ze zijn tenslotte maar heel even schoon!) is het tijd voor het taartje. Sommige kindjes duiken er meteen in en anderen tasten eerst wat voorzichtig af. Dit is allemaal prima, we laten de jarige job op zijn of haar eigen tempo smikkelen en ondertussen maak ik (vaak vanuit tijger houding op de grond haha) vele mooie foto's! 

Waar
De cake smash doen we gewoon bij jullie thuis in de eigen vertrouwde omgeving. van jullie kindje. Het enige dat we nodig hebben is een stuk lichte muur als achtergrond.
Indien gewenst help ik graag met de versiering ophangen `zodat we een leuk hoekje ervan maken. Afhankelijk van het gekozen pakket kan ik ook het taartje meenemen, de kleur en uitvoering bepalen jullie helemaal zelf!
Willen jullie na de shoot nog een aantal leuke foto's van hoe jullie kleintje in bad weer schoon wordt geschorst? Dat kan natuurlijk ook!
Tot slot help ik graag even met de kliederboel weer opruimen ;)


Tarieven


Pakket A

379,-

1-2 uur fotografie
Minimaal 50 bewerkte foto's in HR
Grote cupcake taart naar wens
Eigen luxe online gallery
Mini Album 20 x 15, leer of linnen
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Pakket B

275,-

1 uur fotografie
15 bewerkte foto's in HR
Eigen luxe online gallery
Harmonicaboekje 10 x 10 cm met 12 foto's
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Overige Informatie

- Album voor alle lifestyle sessies verkrijgbaar vanaf 75,- Klik hier voor meer informatie

- Een aanbetaling van 50% is vereist om de fotosessie definitief te reserveren. Voor het resterende bedrag ontvangt u 14 dagen voor de fotosessie een aparte factuur. 
Let op: Indien de fotosessie binnen 4 weken voorafgaande aan de dag van de shoot wordt geboekt, wordt het gehele bedrag bij boeking in rekening gebracht.
- Bij aankoop van een cadeaubon wordt het gehele bedrag ter waarde van de bon in rekening gebracht alvorens deze wordt opgestuurd
- Bij boeking van een fotosessie gaat u automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden
- Foto's worden binnen maximaal 2 weken na de fotosessie digitaal geleverd geleverd in jullie online gallery (Pakket A & B) of via WeTransfer (pakket C)
- Reiskosten binnen 20 km vanuit Nuth inbegrepen, daarna 0,40 ct per km