Wat zeggen klanten over ons? 

" Het contact met Lisa was vanaf het eerste moment goed. De fotoshoot als kennismaking heeft zeker geholpen om een band op te bouwen, ervaringen over andere bruiloften te horen en aan te voelen of er een klik was tussen Lisa en ons.

Wij zijn dan ook heel blij dat we Lisa gekozen hebben als fotografe op onze bruiloft. We hadden niet in de gaten dat ze aanwezig was, wat terug te zien is in foto's waarvan wij geen weet hadden dat deze gemaakt zijn. Deze onverwachte en spontane foto's zijn voor ons de leukste om te bekijken en geven weer hoe door ons de dag is ervaren. We kijken nog altijd met een grote glimlach terug op onze trouwdag bij het zien van de mooie foto's die Lisa voor ons heeft gemaakt.

We hebben Lisa leren kennen als een fotografe die meedenkt en ideeën deelt hoe foto's beter kunnen, maar geeft ook ruimte om zelf met ideeën te komen. Dat vinden wij een groot pluspunt. Verder is Lisa heel makkelijk in de omgang en heeft ze echt humor.
Dit leverde veel grappige, niet-vantevoren-geplande en oprechte foto's op.

Lisa, heel erg bedankt voor het vastleggen van onze mooiste dag!


~ Lynn en Cherish Holzken"Wij waren ongelooflijk blij toen we via dit platform met Lisa in contact kwamen en zij ons met al haar energie heeft begeleid bij onze prachtige dag.

Niet alleen haar manier van werken en kwaliteit van de foto's is prachtig, Lisa heeft een prettige manier van communicatie en vindt de juiste balans tussen inblenden in de groep en toch onzichtbaar zijn wanneer dit gewenst is. Hierdoor heeft ze prachtig ook de niet gescripte momenten vast gelegd!

Het pakket dat Lisa biedt omvat alles, niet alleen een prachtig fotoboek, maar ook een loveshoot voorafgaand aan de trouwdag zodat je elkaar goed kunt leren kennen.
Ik zou Lisa absoluut aanbevelen aan mijn vrienden en familie en wij kijken er naar uit om Lisa nog meer mooie momenten vast te laten leggen in de toekomst (bijv. zwangerschapsshoot)

Dank je wel Lisa voor jouw begeleiding op onze dag!"

~Alexander en Martine Kempers


 

"Het is niet uit te drukken, hoe belangrijk jou bijdrage aan onze dag was! Elke dag genieten van de mooie foto’s is het enige tastbare tot het einde van onze dagen om op terug te kijken! Ook voor jou persoonlijke kan ik niet uitdrukken hoe fantastisch je je werk doet. Je bent er en ook weer niet. Je weet met je goeie oog elk detail te vangen! Dikke dikke merci"

~ Kelly en Marijke van Berkel - Mallants


"Wij kunnen alleen maar lof spreken over Lisa. Een top fotograaf die je echt wil hebben op de mooiste dag van je leven. Er zat vanaf moment één direct een klik. De love shoot was super fijn voor haar en ons en zeker een aanrader om elkaar een beetje te leren kennen. Lisa staat voor no nonsens, brengt rust in de vaak hectische dag en maakt prachtige foto's. We waren er stil van achteraf. Op de dag zelf was ze onze schaduw die overal mee naar toe ging. Een dag met een lach en met een traan, maar overal was ze erbij en wist ze emoties feilloos vast te leggen. Lisa was er als fotograaf, maar in ons gezelschap voelde dat niet zo. Ze was onderdeel van het gezelschap en had met veel mensen een klik. Ook na onze bruiloft hebben we van veel mensen complimenten gekregen over haar."

~ Armand en Melanie Cammans-Jacobs"Het was erg fijn om Lisa als fotograaf te hebben op onze bruiloft. We voelden ons goed op ons gemak met haar, en we zijn heel blij met hoe de foto's zijn geworden. De loveshoot vooraf was ook erg prettig om elkaar alvast een beetje te leren kennen voorafgaand aan de bruiloft."

~ Wendy en Kars


 

"Lisa is echt een fantastische bruidsfotograaf. Op de dag zelf hadden we bijna niet door dat ze er was, en toch heeft ze op alle goede momenten van heel veel verschillende hoeken foto's gemaakt. Lisa is ontzettend lief en vrolijk en stelt je gelijk op je gemak. De foto's zijn prachtig geworden. We proberen selecties te maken, maar bijna alles is geweldig, dus dat wordt nog lastig. Kan haar alleen maar aanraden!"

~ Francine en Kjell 't Hoen"Onze bruiloft was fantastisch en de foto's van Lisa laten dit ook zien. Wij zijn ontzettend blij met de foto's die zij voor ons heeft gemaakt. Lisa heeft met haar camera bewegingen, gevoel en sfeer - kortom, de hele dag - perfect weten te vangen in heel originele foto's.

Lisa was heel fijn om mee te werken, pas na het zien van de foto's wisten we waar ze zich de hele dag bevond, ze bewoog zich door de mensen en de ceremonie heen zonder dat wij daar iets van merkten. Wanneer we haar wel 'zagen' was ze ook heel leuk gezelschap. Vooraf, tijdens en na de bruiloft was de communicatie ook super. We konden alles vragen en kregen al snel antwoord.
Lisa, bedankt!"

~ Saskia en Jeroen Akkermans


 

"Tijdens onze trouwdag is Lisa van s'morgens vroeg t/m het avonddiner aanwezig geweest om onze trouwdag vast te leggen op foto. Daarin is ze meer dan uitstekend geslaagd. Wij waren razend nieuwsgierig naar de foto's en toen ze binnenkwamen hebben we alles met een grote glimlach bekeken. Lisa heeft het gevoel dat wij hadden tijdens en na onze trouwdag perfect weten te vatten in de vele foto's die ze gemaakt heeft. Het is een sfeervolle reportage geworden waarin onze wensen goed zijn vastgelegd, maar waarin wij ook echt verrast zijn door de originele invalshoek waarmee Lisa haar foto's heeft gemaakt. Naast het eindresultaat vonden wij de communicatie vooraf, tijdens en na de dag erg prettig, informeel en duidelijk. Op de dag zelf bewoog Lisa zich op onopvallende wijze tussen alles door waardoor het op geen enkel moment storend is geweest dat er een fotograaf aanwezig was. Ze voelt dat erg goed aan. Wij hadden ons geen betere fotograaf kunnen wensen voor onze trouwdag en willen Lisa dan ook echt van harte aanbevelen bij anderen!"

~ Bram en Lieke Opgenoort


"Wij zijn heel blij dat we voor Lisa als onze trouwfotograaf hebben gekozen! De communicatie vooraf was goed en open, en Lisa is een heel enthousiast en relaxt persoon om er op de dag bij te hebben. We zijn heel tevreden met het resultaat, prachtige foto´s met een goede mix tussen mooie shoots en spontane momenten gedurende dag"

~ Jorieke en Guido van Mierlo


"We hebben Lisa leren kennen toen wij voor onze bruiloft een fotograaf zochten. Wat ons zo aansprak waren haar lichte en vrolijke foto's. Tijdens het eerste gesprek kregen wij meteen een goed gevoel bij haar en we leerde haar nog beter kennen tijdens onze loveshoot.
Bij onze bruiloft was ze gewoon een deel van het gezelschap en ze stond aan de zijlijn prachtige en intieme foto's te maken. Dit alles betekende dat het een makkelijke keuze was voor onze zwangerschap- en newborn shoot. Het was zo leuk om deze met haar te doen want ze kent ons goed en wij voelde ons daarom ook meteen comfortabel voor haar camera. Wij zijn gewoonweg ontzettend tevreden en raden haar aan iedereen aan!"


~ Daphne en Jordie Jacobs


"Wij hebben onze loveshoot, bruiloft en newborn shoot door Lisa laten verzorgen. Je kan wel zeggen dat ze inmiddels onze familiefotograaf is ;-)
Alle keren waren de foto's fantastisch. Waar Lisa ook echt het verschil in maakt is dat zij heel goed kan aanvoelen wat je graag wil. Ze is daarnaast ook gewoon heel fijn als persoon om erbij te hebben, welke gelegenheid het ook om gaat. Ik beveel haar zeker aan!"

~ Sophie Bielderman-van Kleef


"Lisa heeft ons gezin al 2x op de foto gezet, en dat ging super ontspannen. Je hebt niet eens in de gaten dat ze foto’s maakt!
De camera valt niet op.. ze lacht, ze maakt grapjes en kletst wat met iedereen. Ondertussen maakt ze tientallen tot honderden foto’s terwijl je het niet door hebt. Dit geeft het mooiste en leukste resultaat!!
Kinderen lekker laten zoals ze zijn.. niks poseren, niks dwingen.."

~ Mandy Brunsveld


"Lisa is helemaal betrokken en heeft echt passie voor fotografie. Dat voel je meteen! Bij eerste kennismaking hadden wij al een heel goede gevoel. Op de dag zelf is zij aanwezig, maar niet zichtbaar. Zij houdt ze in de achtergrond, maar de resultaten is prachtig! Zij maken mooie situatie foto's dat wij elke dag nog terug opkijkt met heel veel geluk! Wij hadden een perfecte bruiloftsdag en Lisa heeft dat echt perfect stil kunnen zetten op foto. Onze kleine photoshoot in de middag verloop ook super goed. Uiteindelijk was ik er klaar mee, en dan stopte we ook meteen. Zij luistert dus ook op de dag zelf aan je wensen. Ik en mijn man kunnen echt de grootste aanbevelingen aan Lisa geven en de allergrootste complimenten! Wij hebben echt de mooiste foto's gekregen en ook een heel grote selectie van mooie foto's. Zij bent het hele dag bij ons geweest rond 12 uur en heb het hele dag echt goed kunnen vangen. Lisa, hartstikke bedankt voor alles!"

 

~ Henriette Bijvank-Birlo


"Super blij met de foto's die Lisa voor ons heeft gemaakt. We hebben al meerdere shoots met/bij haar gedaan en iedere keer even tevreden!
We kijken nog steeds met plezier naar onze newbornfoto's van beide kindjes, maar ook naar de zwangerschapsfoto's.
Bedankt Lisa, je bent een topper!"

~ Svenja van Haren-Fougret


"Al bij het kennismaking’s gesprek voelden wij ons op het gemak, zo vertrouwd en gezellig. Met veel geduld en oog voor emoties legde Lisa de geboorte van ons meisje Daenerys vast. We zijn haar zo ontzettend dankbaar voor al haar geduld, moed makende woorden en het eind resultaat!
Prachtige foto’s die ieder voor zich spreekt en wel meer dan 1000 woorden.

Suzanna Cools


"Vanaf het eerste kennismakingsgesprek was het reuzegezellig en heel vertrouwd.
Het hele pakket hebben we bij Lisa afgenomen: zwangerschaps shoot, bevallingsfotografie en de newborn shoot.
Alle foto's zijn fantastisch geworden en ze legt alle gevoelens en emoties heel subtiel vast. Voor een volgende keer zou ik zeker ook Lisa bellen.
Lisa, dank je wel voor alles en tot hopelijk snel weer!"

~ Kirsten Janssen


"Je maakt echt prachtige foto's !! Het was hartstikke leuk en gezellig met jou en ook heel vertrouwd meteen! Je bent echt een geweldige fotografe met veel geduld! Zo'n fotoshoot bij jou kan ik iedereen aanbevelen!!

~ Melanie Dassen-Toorens


"Ik vond het geweldig om terug te kunnen kijken naar mijn eigen bevalling en dingen terug halen die ik helemaal niet meer wist!
Maar vooral momenten zien waar ik helemaal niet bij was.
Zoals op de couveusekamer toen ik nog werd verzorgd! Super Lisa, ik zou het zo weer doen!"

~ Josine Bloom


"Super service, komt aan huis (dus je hoeft niet met je pasgeboren kind de deur uit). Ze heeft zoveel geduld en ze is heel lief en vriendelijk . En natuurlijk geweldige, professionele foto's gekregen."

~ Shanty Malasch


"Lieve Lisa, je bent een Topper!
Je wist precies wat ik bedoelde en zo zijn de foto's ook geworden.. Supermooi!!  Echt een aanrader.
Bedankt!"

~ Denise Marx


"Geen 5 sterren maar 5 hartjes!! 
Helemaal gelukkig met de prachtige foto's! Lisa is een super lieve spontane meid waarbij je je meteen op je gemak voelt en dat is hierbij wel een pre natuurlijk. Haar kwaliteiten zijn perfect. Niet twijfelen en een afspraak maken, een mooi cadeautje voor jezelf moet ook eens kunnen toch?!"

~ Ankie de Bres


"Wat een supertoffe dame. Ze heeft alles wat je nodig hebt, vriendelijk goed inzicht, humor oog voor detail.
Omgang met kids, op en top 
prachtige foto's. Aanrader een 10 met een griffel!"

~ Angelique


"We hebben Lisa via wat zoekwerk op internet gevonden.
De foto's op haar website raakten ons. Er zaten meerder foto's tussen die precies de emotie weergaven die je verwacht als je je kindje
voor de eerste keer ziet.
Na een leuk introductiegesprek waren we ervan overtuigd dat Lisa de juiste keuze was. Toen het moment suprême daar was, mocht Lisa vanwege de COVID-19 maatregelen helaas niet mee het ziekenhuis in
....
Natuurlijk een tegenvaller maar begrijpelijk.
Gelukkig kwam Lisa meteen met een leuk alternatief: een fotosessie bij ons thuis met onze zoon! We zijn hartstikke blij met het resultaat en hebben prachtige foto's. Kortom, Lisa is erg flexibel, professioneel en maakt gewoon hele mooie foto's"

~ Guillaume Nelissen