Wat zeggen klanten over mij? 

"We hebben Lisa leren kennen toen wij voor onze bruiloft een fotograaf zochten. Wat ons zo aansprak waren haar lichte en vrolijke foto's. Tijdens het eerste gesprek kregen wij meteen een goed gevoel bij haar en we leerde haar nog beter kennen tijdens onze loveshoot.
Bij onze bruiloft was ze gewoon een deel van het gezelschap en ze stond aan de zijlijn prachtige en intieme foto's te maken. Dit alles betekende dat het een makkelijke keuze was voor onze zwangerschap- en newborn shoot. Het was zo leuk om deze met haar te doen want ze kent ons goed en wij voelde ons daarom ook meteen comfortabel voor haar camera. Wij zijn gewoonweg ontzettend tevreden en raden haar aan iedereen aan!"


~ Daphne en Jordie Jacobs


"Wij hebben onze loveshoot, bruiloft en newborn shoot door Lisa laten verzorgen. Je kan wel zeggen dat ze inmiddels onze familiefotograaf is ;-)
Alle keren waren de foto's fantastisch. Waar Lisa ook echt het verschil in maakt is dat zij heel goed kan aanvoelen wat je graag wil. Ze is daarnaast ook gewoon heel fijn als persoon om erbij te hebben, welke gelegenheid het ook om gaat. Ik beveel haar zeker aan!"

~ Sophie Bielderman-van Kleef


"Lisa heeft ons gezin al 2x op de foto gezet, en dat ging super ontspannen. Je hebt niet eens in de gaten dat ze foto’s maakt!
De camera valt niet op.. ze lacht, ze maakt grapjes en kletst wat met iedereen. Ondertussen maakt ze tientallen tot honderden foto’s terwijl je het niet door hebt. Dit geeft het mooiste en leukste resultaat!!
Kinderen lekker laten zoals ze zijn.. niks poseren, niks dwingen.."

~ Mandy Brunsveld


"Lisa is helemaal betrokken en heeft echt passie voor fotografie. Dat voel je meteen! Bij eerste kennismaking hadden wij al een heel goede gevoel. Op de dag zelf is zij aanwezig, maar niet zichtbaar. Zij houdt ze in de achtergrond, maar de resultaten is prachtig! Zij maken mooie situatie foto's dat wij elke dag nog terug opkijkt met heel veel geluk! Wij hadden een perfecte bruiloftsdag en Lisa heeft dat echt perfect stil kunnen zetten op foto. Onze kleine photoshoot in de middag verloop ook super goed. Uiteindelijk was ik er klaar mee, en dan stopte we ook meteen. Zij luistert dus ook op de dag zelf aan je wensen. Ik en mijn man kunnen echt de grootste aanbevelingen aan Lisa geven en de allergrootste complimenten! Wij hebben echt de mooiste foto's gekregen en ook een heel grote selectie van mooie foto's. Zij bent het hele dag bij ons geweest rond 12 uur en heb het hele dag echt goed kunnen vangen. Lisa, hartstikke bedankt voor alles!"

 

~ Henriette Bijvank-Birlo


"Super blij met de foto's die Lisa voor ons heeft gemaakt. We hebben al meerdere shoots met/bij haar gedaan en iedere keer even tevreden!
We kijken nog steeds met plezier naar onze newbornfoto's van beide kindjes, maar ook naar de zwangerschapsfoto's.
Bedankt Lisa, je bent een topper!"

~ Svenja van Haren-Fougret


"Al bij het kennismaking’s gesprek voelden wij ons op het gemak, zo vertrouwd en gezellig. Met veel geduld en oog voor emoties legde Lisa de geboorte van ons meisje Daenerys vast. We zijn haar zo ontzettend dankbaar voor al haar geduld, moed makende woorden en het eind resultaat!
Prachtige foto’s die ieder voor zich spreekt en wel meer dan 1000 woorden.

Suzanna Cools


"Vanaf het eerste kennismakingsgesprek was het reuzegezellig en heel vertrouwd.
Het hele pakket hebben we bij Lisa afgenomen: zwangerschaps shoot, bevallingsfotografie en de newborn shoot.
Alle foto's zijn fantastisch geworden en ze legt alle gevoelens en emoties heel subtiel vast. Voor een volgende keer zou ik zeker ook Lisa bellen.
Lisa, dank je wel voor alles en tot hopelijk snel weer!"

~ Kirsten Janssen


"Je maakt echt prachtige foto's !! Het was hartstikke leuk en gezellig met jou en ook heel vertrouwd meteen! Je bent echt een geweldige fotografe met veel geduld! Zo'n fotoshoot bij jou kan ik iedereen aanbevelen!!

~ Melanie Dassen-Toorens


"Ik vond het geweldig om terug te kunnen kijken naar mijn eigen bevalling en dingen terug halen die ik helemaal niet meer wist!
Maar vooral momenten zien waar ik helemaal niet bij was.
Zoals op de couveusekamer toen ik nog werd verzorgd! Super Lisa, ik zou het zo weer doen!"

~ Josine Bloom


"Super service, komt aan huis (dus je hoeft niet met je pasgeboren kind de deur uit). Ze heeft zoveel geduld en ze is heel lief en vriendelijk . En natuurlijk geweldige, professionele foto's gekregen."

~ Shanty Malasch


"Lieve Lisa, je bent een Topper!
Je wist precies wat ik bedoelde en zo zijn de foto's ook geworden.. Supermooi!!  Echt een aanrader.
Bedankt!"

~ Denise Marx


"Geen 5 sterren maar 5 hartjes!! 
Helemaal gelukkig met de prachtige foto's! Lisa is een super lieve spontane meid waarbij je je meteen op je gemak voelt en dat is hierbij wel eenn pre natuurlijk. Haar kwaliteiten zijn perfect en zullen alleen maar beter worden. Niet twijfelen en een afspraak maken, een mooi cadeautje voor jezelf moet ook eens kunnen toch?!"

~ Ankie de Bres


"Wat een supertoffe dame. Ze heeft alles wat je nodig hebt, vriendelijk goed inzicht, humor oog voor detail.
Omgang met kids, op en top 
prachtige foto's. Aanrader een 10 met een griffel!"

~ Angelique


"We hebben Lisa via wat zoekwerk op internet gevonden.
De foto's op haar website raakten ons. Er zaten meerder foto's tussen die precies de emotie weergaven die je verwacht als je je kindje
voor de eerste keer ziet.
Na een leuk introductiegesprek waren we ervan overtuigd dat Lisa de juiste keuze was. Toen het moment suprême daar was, mocht Lisa vanwege de COVID-19 maatregelen helaas niet mee het ziekenhuis in
....
Natuurlijk een tegenvaller maar begrijpelijk.
Gelukkig kwam Lisa meteen met een leuk alternatief: een fotosessie bij ons thuis met onze zoon! We zijn hartstikke blij met het resultaat en hebben prachtige foto's. Kortom, Lisa is erg flexibel, professioneel en maakt gewoon hele mooie foto's"

~ Guillaume Nelissen


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.