Werkwijze en Tarieven Trouwfotografie

 

Van alle uitgaven die bij de mooiste dag van jullie leven horen, zoals de jurk, trouwauto en locatie, zijn de foto's en het album achteraf het enige tastbare dat jullie voor altijd zullen behouden. Foto's die jullie telkens weer terug brengen naar die speciale dag, de emoties, jullie liefde. 
Laat ons jullie verhaal vertellen en wij zullen ervoor zorgen dat jullie geen enkel moment missen!Tarieven

 

Tijdelijk met een unieke IXXI wanddecoratie cadeau !!

Wij werken in de basis vanuit onderstaand pakket.
Uiteraard is dit met meerdere opties uit te breiden en maken wij graag een pakket op maat voor jullie. Overige opties zijn onder het pakket te bekijken.

Kennismaking, persoonlijk of online

Pre-wedding shoot/Loveshoot om elkaar beter te leren kennen

6 aaneengesloten uren fotografie

Minimaal 350 foto's nabewerkt en in HR afgeleverd

Een eigen luxe online gallery om de foto's makkelijk in te bekijken, delen en downloaden

Harmonicaboekje 10 x 10 met ruimte voor 10 favoriete foto's

Preview van 30 nabewerkte foto's binnen 48 uur na de trouwdag

Alle foto's binnen 6 weken na de trouwdag geleverd

Inclusief reiskosten binnen heel Nederland & België

Inclusief btw

€1650,-


Bovenstaand pakket is uit te breiden met:

Extra uur a €150,- per uur (minimaal 50 extra foto's per extra uur)

Luxe XL album (mogelijk in alle maten)

2 ouder albums gemaakt als replica's van jullie eigen album

Second shooter a €75,- per uur


Mijn visie en Werkwijze

Ja!
De belangrijkste beslissing is gemaakt; met wie je gaat trouwen..
Jullie hebben voor elkaar gekozen en nu is de spannende tijd aangebroken van voorbereidingen treffen voor jullie perfecte dag!

De jurk, de locatie, het feest.. allemaal ontzettend belangrijk en jullie staan voor heel wat keuzes.
Maar wie als trouwfotograaf deze dag voor jullie gaat vastleggen is misschien wel de belangrijkste beslissing van allemaal.
Want als de jurk weer uit gaat en het heerlijke eten op is, blijven enkel de foto's over om jullie herinneringen bij te staan.

Dat is waar wij, figuurlijk, in beeld komen.
Met onze trouwfotografie leggen we met liefde en een creatieve blik elk groots moment en klein detail voor jullie vast. 
We fotograferen het liefst op journalistieke wijze, waarbij we aan de hand van 'moment design' de rauwe, oprechte momenten en emoties vastleggen, gecombineerd met luxe portretten.


Wij willen met onze trouwfotografie het hardop lachen om de inside jokes vastleggen, de knuffels en gekke gezichten.
Ook als je beste vriendin snel een traan weg veegt tijdens de ceremonie, als een van de bruidskindjes stiekem alvast wat snoept van de bruidstaart of als jij snel een shotje tequila pakt voor de openingsdans om de zenuwen te kalmeren. Juist deze momenten zoeken we op, want het hoort bij jullie dag en maakt jullie verhaal compleet. 


Onze samenwerking begint bij een kennismakingsgesprek, want we willen alles over jullie en jullie mooiste dag weten, zodat we uiteindelijk een plaatje kunnen creëren dat jullie karakters en relatie weergeeft. Een persoonlijke klik met elkaar staat bij ons voorop.
Als jullie in Limburg wonen, kunnen wij een persoonlijk gesprek plannen waarbij we kunnen afspreken op een leuke locatie onder het genot van een drankje of ik kom graag naar jullie toe. Als jullie in een ander deel van Nederland wonen voeren wij graag een online gesprek met jullie. 

Als jullie besluiten om met ons in zee te gaan, is niets ons teveel. We helpen graag bij vragen omtrent een prettige dagindeling, styling en foto-ideeën. Jullie mogen ten alle tijden tussendoor contact met ons opnemen.
Bij alle pakketten is een Loveshoot/pre-wedding shoot inbegrepen. Zo kunnen jullie onze werkwijze tijdens het fotograferen al ervaren en zullen wij ons nog sneller gemakkelijk bij elkaar voelen op jullie mooiste dag!

Na de trouwdag krijgen jullie van ons een compleet verhaal. Jullie foto's worden geüpload in een luxe online gallery waarin jullie de foto's gemakkelijk kunnen bekijken, delen met familie en vrienden en kunnen downloaden. We snappen natuurlijk dat jullie zo snel mogelijk foto's van jullie prachtige dag willen zien, dus wij zorgen altijd dat er binnen 48 uur een uitgebreide preview in jullie gallery staat en dat de rest van de foto's binnen uiterlijk 6 weken na de bruiloft zijn geleverd!
 
Bij ieder pakket is een leuk harmonicaboekje met 10 van jullie favoriete foto's inbegrepen.
Willen jullie graag een mooi luxe XL fotoalbum om jullie foto's de plaats te geven die zij verdienen? De keuzes in de maat van dit album, het materiaal en keuze in cover mogelijkheden zijn eindeloos. Wij hebben voldoende sample albums en kennis op voorraad om jullie te begeleiden in deze keuze.
Het album wordt vervolgens volledig in overleg met jullie ontworpen. De layout van de pagina's wordt gemaakt nadat jullie de foto's hebben uitgekozen.
Deze pagina's kunnen jullie uiteraard eerst goedkeuren of eventueel gewenste wijzigingen doorgeven. Na goedkeuring kiezen jullie het cover materiaal en wordt het album besteld. 


Klinkt onze werkwijze prettig voor jullie? Bekijk ons team hier om te zien wie er achther de camera staan en neem snel contact op voor een kennismaking en reserveer tijdig jullie huwelijksdag in onze agenda.
Wij worden doorgaans 9-12 maanden vooraf geboekt, maar ook voor seizoen 2024 hebben wij al meerdere bruiloften in onze agenda geboekt staan.

Zijn jullie ook op zoek naar een videograaf? Wij hebben een fijne samenwerking met MyWedding Movie. Klik hier voor meer informatie.

Trouwfotografie Limburg, Trouwfotograaf Nederland, Bruidsfotografie, Bruidsfotograaf, Lisa van Geenen.com


Overige informatie

 

- Minder dan 6 uren fotografie is in het hoogseizoen mogelijk van maandag t/m donderdag en van oktober tot maart ook op vrijdag en zaterdag.
- Trouwen jullie in het buitenland? Wij reizen graag met jullie mee! We rekenen in dit geval onze pakketkosten plus reis- en verblijfkosten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

- Jullie trouwdatum wordt vastgelegd door een aanbetaling van €500,- bij boeking of geheel betaling bij boeking
- Onze afspraken leggen we vast in een juridisch goedgekeurd digitaal contract
- Het restantbedrag wordt, indien van toepassing, 14 dagen voorafgaande aan de trouwdag in rekening gebracht
- Door middel van de (aan)betaling gaan jullie akkoord met mijn boekingsvoorwaarden voor bruidsfotografie.
- De aanbetaling plus de kosten voor de Loveshoot indien deze al heeft plaatsgevonden zijn bij annulering niet terug te vorderen

- Bij verzetten van de bruiloft door COVID-19 maatregelen zullen wij na overleg kosteloos mee verhuizen naar de nieuwe datum
- Prijzen kunnen elk moment onaangekondigd wijzigen. Na akkoord op de offerte liggen de gemaakte prijsafspraken vast.
- De Loveshoot of inbegrepen producten zijn niet in te wisselen voor korting

Trouwfotograaf Limburg, Trouwfotografie, bruidsfotografie, bruidsfotograaf,  destination wedding
Trouwfotograaf Limburg, Trouwfotografie, bruidsfotografie, bruidsfotograaf,  destination wedding
Trouwfotograaf Limburg, Trouwfotografie, bruidsfotografie, bruidsfotograaf,  destination wedding