Werkwijze & Prijzen Trouwfotografie


Werkwijze

YES!
De belangrijkste beslissing is gemaakt; met wie je gaat trouwen..
Jullie hebben voor elkaar gekozen en nu is de spannende tijd aangebroken van voorbereidingen treffen voor jullie perfecte dag!

De jurk, de locatie, het feest.. allemaal ontzettend belangrijk en jullie staan voor heel wat keuzes.
Maar wie als trouwfotograaf deze dag voor jullie gaat vastleggen is misschien wel de belangrijkste beslissing van allemaal.
Want als de jurk weer uit gaat en het heerlijke eten op is, blijven enkel de foto's over om jullie herinneringen bij te staan. Alle hilarische, mooie, wilde, spannende momenten die deel uitmaken van jullie mooiste dag en jullie liefdesverhaal. 

Dat is waar ik, figuurlijk, in beeld kom. Jullie verhaal, dat is waarom ik doe wat ik doe.

Place to be
Ik fotografeer bruiloften dichtbij en ver weg, in alle soorten en maten – dat is een van de redenen waarom ik er zo dol op ben, ze zijn nooit hetzelfde! Jullie dag is de enige bruiloft zoals die van jullie, en dat is precies wat ik wil laten zien in mijn werk.
Ik heb strandbruiloften aan de kust vastgelegd, luxe bruiloften in een kasteel, festival bruiloften in de Belgische Ardennen en trouwfeesten in een exclusieve evenementengrot. 
Intieme bruiloften met enkel jullie familie, grote knalfeesten met 300 gasten of een heel weekend in het buitenland. Ik reis graag met jullie mee, of dit nu een uur of een dag reizen is!
Elke bruiloft die ik aanneem is even belangrijk voor mij en het vastleggen van elk groot en klein moment is waarvoor ik hier ben! 

Dedication
Niets is mij teveel voor mijn bruidsparen: van online-chats en het doorsturen van inspiratie foto's, tot een tijdlijncreatie aan de hand van jullie wensen en een pre-wedding shoot die jullie altijd van mij cadeau krijgen, zodat wij elkaar nog beter kunnen leren kennen.

Tijdens de trouwdag zal ik er voor jullie zijn, waarschijnlijk een traan weg pinkend achter mijn eigen camera. Als ik niet druk bezig ben om onopgemerkt jullie lachende en feestvierende gasten te fotograferen, maak ik stijlvolle portretten van jullie en leg ik elk klein detail van jullie locatie en decoratie vast, zodat ik aan het eind een perfect totaalplaatje heb van alle kostbare momenten.

Na de bruiloft ben ik een uiterste perfectionist die elke individuele afbeelding zorgvuldig voor jullie sorteert en bewerkt. Ik lever dit kostbare bezit binnen uiterlijk 6 weken na de bruiloft in een luxe online gallery waarin jullie de foto's kunnen bekijken, downloaden en delen met jullie geliefden. 
Ik snap natuurlijk dat jullie niet kunnen wachten om de foto's te zien, dus ik zorg er altijd voor dat er binnen 48 uur een mooie preview klaarstaat in jullie persoonlijke gallery!

I'm your safe place

Ik ga van jullie houden en jullie grootste fan zijn!!
Ik zal je vertellen hoe ontzettend mooi jullie samen zijn en e
r bestaat bij mij niet zoiets als 'hier niet zo goed in zijn'. Ik zal niet proberen om jullie tot modellen te kneden of specifiek van top tot teen te laten poseren. Wat ik wel ga doen is omarmen wie jullie twee zijn en wat jullie leuk vinden aan elkaar. Alleen dan kunnen we samen magie creëren.

De manier waarop ik mijn bruidsparen begeleid is erop gericht om jullie te laten beseffen en voelen dat jullie dit helemaal begrepen hebben en dat er niets is om jullie druk over te maken. Als wij met elkaar in zee gaan, wil ik jullie zo goed mogelijk leren kennen om jullie relatie en chemie zo goed mogelijk vast te kunnen leggen. Binnen jullie eigen comfortzone.


Prijzen

Trouwpakket
€1500,-

Vrijblijvend kennismakingsgesprek - persoonlijk of via Skype

6 uren fotografie

Minimaal 300 professioneel nabewerkte foto's op HR

Jullie foto's in een eigen luxe online gallery

Gratis Loveshoot voorafgaande aan de trouwdag

Online preview binnen 48 uur na de trouwdag

Mini album 20 x 15 cm cadeau

Foto's binnen maximaal 6 weken na de bruiloft geleverd

Incl. reiskosten binnen Nederland

Incl, btw


Uitbreidingen

Bovenstaand trouwpakket is als volgt uit te breiden:

- Extra uren fotografie a €150,- per uur (+ minimaal 50 extra foto's per uur)
- Second shooter a €50,- per uur
- Luxe XL fotoalbum mogelijk vanaf €300,- (zie producten voor meer informatie)


Overige informatie

- Minder dan 6 uren fotografie is in het hoogseizoen mogelijk van maandag t/m donderdag en van oktober tot maart ook op vrijdag en zaterdag.
- Trouwen jullie in het buitenland? Wij reizen graag met jullie mee! We rekenen in dit geval onze pakketkosten plus reis- en verblijfkosten. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

- Jullie trouwdatum wordt vastgelegd door een aanbetaling van €500,- bij boeking of geheel betaling bij boeking
- Onze afspraken leggen we vast in een juridisch digitaal contract
- Het restantbedrag wordt, indien van toepassing, 14 dagen voorafgaande aan de trouwdag in rekening gebracht
- Door middel van de (aan)betaling gaan jullie akkoord met mijn boekingsvoorwaarden voor bruidsfotografie.
- Een aanbetaling plus de waarde van de inbegrepen Loveshoot indien deze al heeft plaatsgevonden zijn bij annulering niet terug te vorderen

- Prijzen kunnen elk moment onaangekondigd wijzigen. Na akkoord op de offerte liggen de gemaakte prijsafspraken vast.
- Een loveshoot of inbegrepen producten zijn niet in te wisselen voor korting