Ons team

Lisa

Eigenaar/Fotograaf

Mijn naam is Lisa en ik ben 37 jaar. 
Ik woon in Nuth, zuid Limburg met mijn man Tim en ons mooie samengestelde gezin van 7 kids: 5 boys en 2 dametjes. Verder is het een gezellige beestenboel met onze katten Red en Smokey, onze bulldog Ollie en konijn Lily. 

Fotografie is bij ons een familie ding. Als kind liep ik al met mijn camera door de bergen, aangemoedigd  door mijn vader. Deze liefde is door de jaren heen uitgegroeid tot een passie en in mei 2015 heb ik van deze passie mijn werk gemaakt door Lisa van Geenen Fotografie te starten.
Als ik niet met mijn camera in mijn hand rond loop, maak ik graag reizen met mijn man, hou ik van lekker eten en drinken en zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.


Ik hou van de emotie in een foto. Een goede foto wordt niet vanuit je camera gemaakt, maar vanuit je hart en je gevoel. 
Ik hou van gezinnen zoals ze zijn met hun eigen karakters, het magische van een zwangere buik, het pure van een pasgeboren kindje en de liefde tussen 2 mensen op de dag dat zij met elkaar trouwen!

Ik heb in de loop der jaren mijn eigen stijl ontwikkeld, welke voornamelijk te omschrijven is als licht en zacht, in natuurlijke kleuren en met een luxe tintje. Vooral ongedwongen, maar wel met net dat beetje extra. Extra aandacht voor detail. 
Ik vind het vooral heel belangrijk om een klik met mijn klanten te hebben en dat mijn werk jullie aanspreekt. 


Saskia

Fotograaf

Mijn naam is Saskia en ik woon samen met mijn man Joris en ons zoontje Ruben in zuid Limburg. In september 2023 zijn wij zelf getrouwd en heb ik dus de andere kant van de lens mogen ervaren!

In het dagelijks leven werkzaam als fysiotherapeut, ben ik in 2020 contact gekomen met Lisa om ons gezin te fotograferen. Na een aantal fotoshoots is er een fijne vriendschap tussen ons ontstaan.

Fotograferen is voor mij altijd een liefde geweest en toen ik dit graag verder wilde ontwikkelen door een workshop fotografie te volgen bij Lisa kwam ik erachter dat zij op zoek was naar een tweede fotograaf binnen haar bedrijf. Het was voor ons al snel duidelijk dat wij samen verder wilden groeien.

Lisa heeft mij zelf opgeleid tot fotograaf wat ertoe heeft geleid dat wij volledig op elkaar zijn ingespeeld en dat onze werkwijze en visie identiek zijn. 

Sinds 2022 ben ik dus niet alleen als second shooter en back-up, maar ook als volwaardig trouwfotograaf werkzaam binnen Lisa van Geenen Fotografie! Met heel veel liefde en passie leg ik jullie liefdesverhaal vast!

Like what you see? Neem vrijblijvend contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel!