Werkwijze en Tarieven zwangerschapsfotografie


Werkwijze

Een zwangerschapsshoot is niet gewoon een fotoshoot. Mijn doel is om een unieke ervaring te creëren waarin ik jullie persoonlijke verhaal vertel tijdens deze prachtige tijd in jullie leven!
Dit is een tijd van genieten, verheugen, een groeiende buik en kleine schopjes die langzaamaan harder worden. 

Hoewel je misschien al erg uitkijkt naar de bevalling en het ontmoeten van jullie kindje, is het toch fijn om even stil te staan bij deze fijne periode. Want als jullie kindje straks geboren is, mis je misschien die mooie buik stiekem een beetje, en is het moeilijk voor te stellen hoe dit ook alweer voelde. 
Neem daarom tussen het uitzoeken van het babykamertje en de naam even tijd hiervoor. Onze shoot is heel ontspannen en echt even een momentje voor jullie zelf. 

Wij plannen de zwangerschapsshoot het beste tussen 32 en 36 weken zwangerschap. Je buik is dan mooi rond maar je hebt wel nog genoeg energie voor de shoot. 
De foto's worden gemaakt bij jullie thuis (denk aan de babykamer, jullie slaapkamer) of op een mooie locatie die wij in overleg kiezen. Ik adviseer hier graag in! 

Tijdens de fotoshoot staan de zwangere en de buik natuurlijk centraal maar ik betrek graag papa en eventueel oudere broertjes of zusjes erbij! 
Wil je ook een newborn shoot boeken? Geef dit bij het boeken van de zwangerschapsshoot aan, dan krijg je van mij 10% korting op de totaalprijs!


Tarieven


Overige informatie en Voorwaarden

- Een aanbetaling van 50% is vereist om de fotosessie definitief te reserveren. Voor het resterende bedrag ontvangt u 14 dagen voor de fotosessie een aparte factuur. 
Let op: Indien de fotosessie binnen 4 weken voorafgaande aan de dag van de shoot wordt geboekt, wordt het gehele bedrag bij boeking in rekening gebracht.
- Bij aankoop van een cadeaubon wordt het gehele bedrag ter waarde van de bon in rekening gebracht alvorens deze wordt opgestuurd


- Op zaterdag en zondag geldt een bijkomende weekendtoeslag van €25,- op alle pakketten
- Bij boeking van een fotosessie gaat u automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden

- Foto's worden binnen maximaal 2 weken na de fotosessie digitaal geleverd geleverd in jullie online gallery
- Reiskosten binnen 20 km vanuit Nuth inbegrepen, daarna 0,35 ct per km


- Album & USB Combi in luxe houten bewaardoos voor alle lifestyle sessies verkrijgbaar voor €200,- Klik hier voor meer informatie