Werkwijze en Tarieven Newborn fotografie


Werkwijze

Wat leuk dat jullie overwegen om zulke belangrijke eerste foto's van je pasgeboren baby door mij te laten maken!

Deze eerste weken samen met jullie kindje zijn ontzettend kostbaar en vliegen voorbij. Nooit meer zullen ze zo klein, gekruld, rimpelig, slaperig zijn... gloednieuw op de wereld.

Het kiezen van de juiste newbornfotograaf is een moeilijke beslissing. Wellicht is het fijn om te weten dat ik zelf moeder ben van vier (+ bonusmoeder van 3!) en dat ik bijna 8 jaar ervaring heb met newbornfotografie, dus jullie kunnen dit belangrijke moment met een gerust hart aan mij overlaten!

Ik adviseer om deze fotoshoot al in de zwangerschap te reserveren. Zo kan ik voldoende tijd en ruimte voor jullie vrijhouden in mijn agenda rond de uitgerekende datum. Zodra jullie kindje is geboren plannen we samen een afspraak in. Meestal is dit tussen de 1 en 4 weken na geboorte. Natuurlijk is het 't belangrijkste dat moeder en baby zich goed voelen en hersteld zijn van de bevalling zodat jullie optimaal kunnen genieten van deze ervaring! 

Tijdens de fotoshoot ga ik mee in het ritme van jullie gezin. Er wordt rekening gehouden met voedingen en luiers en wij hoeven ons niet te haasten. 
Ik geloof in eenvoudige en pure foto's, een stijl die zich richt op je mooie baby en jullie als gezin. Afhankelijk van jullie gekozen pakket maken wij foto's van alleen jullie baby, of een mooie mix van alleen de baby, met papa en mama en eventueel broertjes/zusjes. 

Ik gebruik niet heel veel extra spullen tijdens een newborn shoot. Zo gaat jullie kleintje niet verloren in de foto.
Wel heb ik een aantal eenvoudige props beschikbaar die ik mee kan nemen, zoals een mooi rieten mandje en wat omslagdoeken. Als jullie zelf spullen hebben die jullie graag willen gebruiken, zoals knuffeltjes, dekens of doeken, is dit natuurlijk mogelijk!

Laat deze tijd niet voorbijgaan zonder het vast te leggen. 


Tarieven


Pakket A

365,-

1-2 uur fotografie
Minimaal 50 bewerkte foto's in HR
Eigen luxe online gallery
Mini Album 20 x 15, leer of linnen
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Pakket B

275,-

1 uur fotografie
15 bewerkte foto's in HR
Eigen luxe online gallery
Harmonicaboekje 10 x 10 cm met 12 foto's
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Pakket C

185,-

30 min fotografie
5 bewerkte foto's in HR
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Overige informatie

- Album voor alle lifestyle sessies verkrijgbaar vanaf €75,- Klik hier voor meer informatie

- Een aanbetaling van 50% is vereist om de fotosessie definitief te reserveren. Voor het resterende bedrag ontvangt u 14 dagen voor de fotosessie een aparte factuur. 
Let op: Indien de fotosessie binnen 4 weken voorafgaande aan de dag van de shoot wordt geboekt, wordt het gehele bedrag bij boeking in rekening gebracht.
- Bij aankoop van een cadeaubon wordt het gehele bedrag ter waarde van de bon in rekening gebracht alvorens deze wordt opgestuurd
- Bij boeking van een fotosessie gaat u automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden
- Foto's worden binnen maximaal 2 weken na de fotosessie digitaal geleverd geleverd in jullie online gallery (Pakket A & B) of via WeTransfer (pakket C)
- Reiskosten binnen 20 km vanuit Nuth inbegrepen, daarna 0,40 ct per km