Werkwijze en tarieven Newbornfotografie

Newbornfotograaf Limburg, newbornfotografie, lisa van Geenen Fotografie

Mijn Visie en Werkwijze :

Mijn visie:

Het pure en vertederende van jullie pasgeboren kindje vastleggen; dit doet ik als ervaren newborn fotograaf met veel geduld en liefde tijdens de newborn sessies. Veiligheid en het comfort van jullie baby staat natuurlijk voorop.

Ik fotografeer newborns uitsluitend in een natuurlijk setting waarbij we de omgeving van jullie huis gebruiken om mooie rustige foto's te maken. Er wordt weinig geposeerd en de sfeer is lekker ontspannen. Het ritme van jullie baby staat voorop!
We kunnen foto's maken in de woonkamer, op jullie slaapkamer of in de babykamer. Ik kan indien gewenst een aantal accessoires meenemen zoals een mooie wrap doek in een gewenste kleur en verder kunnen we ook jullie eigen spullen gebruiken zoals bijvoorbeeld knuffeltjes en dekens.


Werkwijze:

Een newbornsessie wordt vaak al ver vooruit geboekt, vaak zelfs in de eerste maanden van de zwangerschap .
Hou hier dus rekening mee als jullie graag zeker willen zijn van een plekje in mijn agenda. 
Het is natuurlijk nooit te voorspellen wanneer jullie kindje geboren wordt. Daarom reserveren bij newbornfotografie de uitgerekende datum en houd ik in de periode hieromheen rekening met jullie fotoshoot. 

Jullie nemen contact met mij op zodra jullie kindje is geboren en dan maken wij samen binnen een aantal weken na de geboorte een afspraak voor jullie newborn shoot.
Ik neem maar een beperkt aantal newborn sessies per maand aan zodat al mijn klanten verzekerd zijn van een afspraak op korte termijn na de geboorte. 

Tijdens de fotoshoot haasten wij ons niet. We luisteren naar het ritme van jullie kindje, want zijn/haar comfort is het belangrijkste. Als er behoefte is aan een voeding, luier of knuffel van mama of papa tussendoor is dit natuurlijk geen enkel probleem. Natuurlijk vind ik het ook heel leuk als er broertjes of zusjes mee op de foto gaan. Houd in dit geval wel rekening met het aantal foto's dat jullie wensen, kies voor een passend pakket!


Tarieven

Ontvang nu tijdelijk 50% korting op een zwangerschapsshoot bij boeking van een newborn shoot! 

Uitgebreid

€225,-
(incl. 21% btw)

20 nabewerkte foto's in kleur en zwart/wit


1 uur fotografie

Incl. reiskosten tot 20 km vanuit Hulsberg

All-in

€385,-
(incl. 21% btw)

ALLE foto's (minimaal 50) in kleur en zwart/wit

2 uren fotografie

Fotoalbum 20 x 15 cm met linnen cover

Incl. reiskosten tot 20 km vanuit Hulsberg


Overige informatie

- De fotoshoot in het weekend plannen kan, tegen een meerprijs van €25,-

- Een aanbetaling van 50% is vereist om de newborn fotosessie definitief te reserveren. Voor het resterende bedrag ontvangt u 14 dagen voor de uitgerekende datum een aparte factuur. 
Indien de fotosessie binnen minder dan 4 weken voorafgaande aan de uitgerekende datum wordt geboekt, wordt het gehele bedrag bij boeking in rekening gebracht.
- Medium fotoalbum 20 x 15 cm en 25 pagina's: €75,-
- Luxe XL Fotoalbum 30 x 30 cm en 30 pagina's: €175,-
- Foto's worden binnen maximaal 2 weken na de fotosessie digitaal geleverd via WeTransfer
- Reiskosten buiten 20 km vanuit Hulsberg: 0,25 ct per km


Newbornfotograaf Limburg, newbornfotografie, lisa van Geenen Fotografie
Newbornfotograaf Limburg, newbornfotografie, lisa van Geenen Fotografie
Newbornfotograaf Limburg, newbornfotografie, lisa van Geenen Fotografie

Newborn fotografie Limburg, Newborn fotograaf, Babyfotograaf Zuid Limburg, fotograaf, kinderfotograaf, Lisa van Geenen Fotografie