Werkwijze en Tarieven Celebration Sessie


Werkwijze

 

Let's celebrate! 
Er is altijd wel een reden voor een feestje toch? Wordt jij 18/25/30/50 of een andere leeftijd die je op een speciale manier wilt vieren? Of zijn jullie 10 jaar getrouwd? Ben je geslaagd? Dan is deze fotoshoot echt iets voor jou/jullie!
Man of vrouw, champagne of whiskey, met deze shoot maken we een feestje ervan! In elk gewenst thema te boeken. Het gaat vooral om lachen en lol hebben en zo een perfecte herinnering te creëren! Wil je van een of meerdere foto's een uitnodiging voor een feest maken? Dan help ik je hier graag bij!

Waar?
Deze shoot is heel makkelijk buiten op een mooie locatie of gewoon bij jullie thuis uit te voeren. Het enige dat je nodig hebt is een mooie achtergrond, dus binnen een stuk witte of egale muur wat als achtergrond kan dienen, of buiten een stukje natuur en bomen om eventueel slingers in op te hangen.
Is dit bij jullie thuis niet mogelijk? Neem dan contact met mij op om naar de mogelijkheden te vragen, ik weet altijd wel wat leuke plekjes!


Tarieven


Pakket A

379,-

1-2 uur fotografie
Minimaal 50 bewerkte foto's in HR
Grote cupcake taart naar wens
Fles bubbel inbegrepen
Eigen luxe online gallery
Mini Album 20 x 15, leer of linnen
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Pakket B

275,-

1 uur fotografie
15 bewerkte foto's in HR
Eigen luxe online gallery
Harmonicaboekje 10 x 10 cm met 12 foto's
Reiskosten tot 20 km vanuit Nuth
Incl. btw


Overige Informatie


- Album voor alle lifestyle sessies verkrijgbaar vanaf 75,- Klik
hier voor meer informatie

- Een aanbetaling van 50% is vereist om de fotosessie definitief te reserveren. Voor het resterende bedrag ontvangt u 14 dagen voor de fotosessie een aparte factuur. 
Let op: Indien de fotosessie binnen 4 weken voorafgaande aan de dag van de shoot wordt geboekt, wordt het gehele bedrag bij boeking in rekening gebracht.
- Bij aankoop van een cadeaubon wordt het gehele bedrag ter waarde van de bon in rekening gebracht alvorens deze wordt opgestuurd
- Bij boeking van een fotosessie gaat u automatisch akkoord met mijn algemene voorwaarden
- Foto's worden binnen maximaal 2 weken na de fotosessie digitaal geleverd geleverd in jullie online gallery (Pakket A & B) of via WeTransfer (pakket C)
- Reiskosten binnen 20 km vanuit Nuth inbegrepen, daarna 0,35 ct per km