Lisa

Mijn naam is Lisa en ik ben 36 jaar. 
Ik woon in Nuth, zuid Limburg met mijn man Tim en ons mooie samengestelde gezin van 7 kids: 5 boys en 2 dametjes. Verder is het een gezellige beestenboel met onze kat Red en bulldog Ollie.
Op 21 augustus 2021 zijn wij zelf getrouwd! Zie onderaan de tekst ons mooie gezin! 

Mijn passies zijn (uiteraard) fotograferen, lekker eten en drinken , reizen en zoveel mogelijk tijd doorbrengen met mijn familie en vrienden.
Na mijn eigen zwangerschappen is niet alleen mijn gezin, maar ook mijn passie voor dit vak gegroeid. In mei 2015 heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt door met veel liefde mijn eigen bedrijf op te starten. 

Ik hou van de emotie in een foto. Een goede foto wordt niet vanuit je camera gemaakt, maar vanuit je hart en je gevoel. 
Ik hou van gezinnen zoals ze zijn met hun eigen karakters, het magische van een zwangere buik, het pure van een pasgeboren kindje en de liefde tussen 2 mensen op de dag dat zij met elkaar trouwen!

Ik heb in de loop der jaren mijn eigen stijl ontwikkeld, welke voornamelijk te omschrijven is als licht en kleurrijk, vooral ongedwongen maar wel met net dat beetje extra. Extra aandacht voor detail. Extra emotie.  Ik vind het heel belangrijk om een klik met mijn klanten te hebben en dat mijn werk jullie aanspreekt. 

Like what you see? Neem vrijblijvend contact met mij op en wie weet zien wij elkaar snel!