Werkwijze en Prijzen Cake Smash

 

Werkwijze


Hoera! Jullie kindje wordt al 1 jaar! Deze mijlpaal moet gevierd worden. En wel met vieze handjes en zoete toetjes!


Vooraf:
Als jullie de foto's willen gebruiken voor de uitnodigingen van het feestje, raad ik aan om de fotoshoot minimaal 4 weken van te voren in te plannen.
Nadat we een datum zijn overeen gekomen, en afhankelijk van het door jullie gekozen pakket, mogen jullie je wensen doorgeven wat betreft de kleuren en stijl van de taart en versiering. Als dit is inbegrepen, zal ik dit geheel verzorgen en meenemen op de dag van de fotoshoot, welke bij jullie thuis plaats zal vinden. 

Tijdens:
Bij de cake smash fotoshoot draait alles om jullie kindje. Net als bij al mijn andere fotoshoots geldt dat jullie kleintje het ritme bepaald.
Het belangrijkste is dat het LEUK is! Hij/zij krijgt tijd om het taartje te ontdekken en wanneer hij/zij daarin wilt duiken!
Als eerste zullen we wat leuke foto's maken van jullie kindje zonder taartje, wellicht in een leuke outfit die jullie hebben uitgekozen! Daarna pakken we het taartje erbij en mag het knoeien beginnen! Ik maag foto's tot het kindje zelf aangeeft dat het wel genoeg is geweest. 

Na:
Na de shoot ga ik aan de slag met een zorgvuldige nabewerking van jullie foto's Voor beide pakketten geldt dat jullie foto's zowel in kleur als zwart/wit krijgen. De foto's worden ongeveer na 1-2 weken digitaal aangeleverd via WeTransfer. Daarna ga ik aan slag met jullie fotoalbum. 


Tarieven

Standaard

€225,-
(incl. btw)

1 tot anderhalf uur fotografie

20 nabewerkte foto's in HR, zowel in kleur als zwart/wit geleverd

Incl. reiskosten tot 20 km vanuit Hulsberg

EXCL. Grote cupcake taart & Versiering

 

All-in

€395-
(incl. btw)

Gem. 2-3 uren fotografie

ALLE foto's (minimaal 60) in kleur en zwart/wit


Album 20 x 15 cm

Incl. grote cupcake taart twv €30,-

Incl. versiering in gewenste kleur twv €20,-

Incl. reiskosten tot 20 km vanuit Hulsberg


Overige informatie: 

 

- Een aanbetaling van 50% is vereist om de cake smash fotosessie definitief te reserveren. Voor het resterende bedrag ontvangt u 14 dagen voor de uitgerekende datum een aparte factuur. 
Indien de fotosessie binnen minder dan 4 weken voorafgaande aan de uitgerekende datum wordt geboekt, wordt het gehele bedrag bij boeking in rekening gebracht.
- Los fotoalbum 20 x 15 cm en 25 pagina's: €75,-
- Luxe XL Fotoalbum 30 x 30 cm en 30 pagina's: €175,-
- Foto's worden binnen maximaal 2 weken na de fotosessie digitaal geleverd via WeTransfer
- Reiskosten buiten 20 km vanuit Hulsberg: 0,25 ct per km