Lisa van Geenen Fotografie Donatusstraat 154, 6361 TW, Nuth KVK:  65569539

DIGITALE OVEREENKOMST (BRUILOFT)

Zodra de aanbetaling is voldaan zijn de diensten van Lisa van Geenen Fotografie gereserveerd voor de trouwdatum.

Op deze datum mag de fotograaf geen andere opdrachten aannemen.

Bij annulering aan de kant van het bruidspaar is daarom in geen geval restitutie van de aanbetaling mogelijk.

Voor Bruiloften in Nederland, inclusief 1 fotograaf bedraagt de aanbetaling € 500.00.

Voor Bruiloften in Nederland, inclusief 1 fotograaf en second shooter bedraagt de aanbetaling € 750.00 (alleen op aanvraag)

Voor Bruiloften in het buitenland, inclusief 1 fotograaf bedraagt de aanbetaling € 750.00 (alleen op aanvraag)

Het overige bedrag zal 14 dagen voor aanvang van de bruiloft worden voldaan. Mij is bekend dat voor elk gemaakte extra uur een vergoeding van € 125,- inclusief BTW in rekening zal worden gebracht. Het te betalen bedrag gebaseerd op de gemaakte overuren zal worden voldaan voor het starten met de nabewerking van de bruiloft foto’s.

De fotograaf zet alle beschikbare kennis in om alle basiselementen van de bruiloft vast te leggen en het maximale uit de fotoreportage te halen. Lisa van Geenen Fotografie geeft geen garantie op het maken van specifieke beelden. Het resultaat van de uiteindelijke reportage is een combinatie van locatie, weer, styling, tijd met het bruidspaar alleen, het al dan niet aanwezig zijn van een videograaf en omstanders. Het beste eindresultaat wordt behaald als de fotograaf en eventuele assistent(e) een eigen, compleet verhaal van de dag kunnen maken. Belangrijk is dat de fotograaf en eventuele assistent(e) tijdens de trouwdag de volledige artistieke vrijheid krijgen en hierbij niet worden aangestuurd door het bruidspaar en/of de gasten.

Tijdens de trouwdag staan de diensten van de fotograaf en eventuele assistent(e) ter beschikking van het bruidspaar. Eet- en rustperiodes worden hierin toegestaan. Eten vindt bij voorkeur plaats op zichtafstand van de festiviteiten, dit in verband met het op tijd kunnen vastleggen van bijzondere momenten, nieuwe gangen en speeches. Het bruidspaar draagt zorg voor lunch en diner van de fotograaf en eventuele assistent(e).

Met het akkoord gaan van deze overeenkomst houd ik de plicht om Lisa van Geenen Fotografie zo spoedig mogelijk telefonisch én schriftelijk te informeren indien er sprake is van verandering van datum en/of locatie van de bruiloft. In het geval dat de nieuwe locatie een aanzienlijke reis buiten Nederland vergt ga ik akkoord tot het vergoeden van de extra gemaakte logistieke kosten.

Bovendien begrijp ik dat de mogelijkheid ontstaat dat Lisa van Geenen Fotografie niet beschikbaar is op de nieuwe datum. In dergelijke situatie, ben ik het eens om samen met Lisa van Geenen Fotografie tot een degelijke oplossing te komen voor beide partijen.

In het onwaarschijnlijke geval dat Lisa van Geenen Fotografie valt, ernstig ziek en/of vooraf arbeidsongeschikt wordt voor of op de trouwdatum zullen alle redelijke inspanningen worden gedaan om een geschikte vervangende fotograaf te vinden. De nabewerking wordt voor zover dat mogelijk is door Lisa van Geenen Fotografie gedaan.

De fotograaf kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor het verlies van (onbruikbare) beelden door familieleden met smartphones, statieven van videografen, flitsers en lichten van andere apparatuur gebruikt door andere fotografen, videocrews en dj’s of gelijksoortige factoren.

Het bruidspaar krijgt de foto’s aangeleverd in hoge resolutie. Het auteursrecht blijft bij Lisa van Geenen Fotografie, alle privégebruik van deze foto’s is toegestaan. De foto’s mogen gebruikt worden om zoveel prints te maken als gewenst, op sociale media en persoonlijke websites te zetten en uit te delen aan familieleden en vrienden zolang ze niet te koop worden aangeboden. Het is verboden om de foto's te bewerken met andere filters (zoals instagram filters).

Commercieel gebruik van de foto’s is niet toegestaan zonder toestemming van Lisa van Geenen Fotografie.

Bij twijfel over het gebruik kan er altijd contact worden opgenomen met Lisa van Geenen Fotografie.

Bruid en bruidegom geven middels voldoen van de aanbetaling akkoord op deze boekingsvoorwaarden Lisa van Geenen toestemming de gemaakte foto’s te gebruiken voor website, portfolio en social media gebruik. Als er enkele beelden zijn die liever niet gebruikt mogen worden kan het bruidspaar dit aangeven.

De nabewerking gaat van start na het voldoen van de eindfactuur. De leverdatum is uiterlijk 4 weken na afloop van de bruiloft. Een eerste foto impressie zal binnen 48 uur na plaats vinden van de bruiloft ter beschikking gesteld worden.

De RAW bestanden van de definitieve selectie worden beschouwd als halffabricaat en worden niet inzichtelijk gemaakt aan het bruidspaar of aan derden. De rechten van de foto’s blijven altijd eigendom van Lisa van Geenen Fotografie.

Het bruidspaar maakt zelf de digitale selectie voor het trouwboek. Een trouwboek gaat in productie zodra de layout is goedgekeurd door het bruidspaar. De levertijd van het trouwboek ongeveer 4 -6 weken.

Lisa van Geenen Fotografie zal mij voorzien met het volgende:

- Online toegang tot de galerij van de bruiloft, dit kan gebruikt worden om de beelden te delen aan familie en naasten.

- USB van hout met foto’s, indien van toepassing bij het gekozen pakket

- Standaard of Luxe XL Fine art fotoalbum

Op de diensten van Lisa van Geenen fotografie zijn de bovengenoemde boekingsvoorwaarden en de Algemene Voorwaarden van Lisa van Geenen Fotografie, die inzichtelijk zijn op de website www.lisavangeenen.com van toepassing.

Door het reserveren van de diensten van Lisa van Geenen Fotografie middels aanbetaling of volledige betaling verklaart het bruidspaar akkoord te zijn met deze voorwaarden.